InfoVidres:

   

   

 

ZEISS INDIVIDUAL 3 SMARTLIFE

   Alta Definició HD només disponible en centres Zeiss Especialistes

 
 
 
 
 

Experimenta una visió al detall.

¿Sabia que la base de l'èxit en l'adaptació de lents progressives d'última tecnologia està en la senzillesa?

Avui en dia, treballar en visió de a prop significa, tablets, ordinadors, smartphones... activitats que posen a prova a la majoria de les progressives i que provoquen fatiga visual i corporal de l'usuari.

ZEISS PROGRESSIVA INDIVIDUAL 2, la progressiva que s'adapta a qualsevol desafiament perllongats en visió pròxima o inter-mitja.

 

 

 

DRIVESAFE

 

 

DRIVESAFE

 

El tractament més adient per tu i el teu cotxe.

El 80%de tots els usuaris de ulleres condueixen habitualment. En aocasions la velocitat, el tràfic, les condicions de il.luminació i les moltes distraccions visuals converteixen la conducció en un desafiament. Aquesta és la raó per la que Zeiss ha desnvolupat unes lents dissenyades especialment per ajudar a els conductors ha arribar al destí amb seguretat.
Les lents Zeiss DriveSafe amb tecnologia Luminace Desing permeten una millor visió fins i tot en condicions dificils de il.luminació reduïnt el molest reflex i enlluernament.
El seu disseny progressiu optim assegura a els conductors una visió nítida i comada del quadre de comandaments, sistema de navegació, senyals de tràfic i carretera. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

LENTES POLARIZADAS 

ZEISS

 

Lents polaritzades ZEISS

 

Polaritzat = una visió al detall.   Proporcionen una visió més clara i relaxada sota la llum solar. Amb altres paraules, no només protegeixen els seus ulls, milloren la visió sense enlluernaments ni irritacions oculars.Combinen la acció de les lents polaritzades amb alt rendiment de Skylet, per una experiència visual única en condicions d'extrema lluminositat.