Info Lents de Contacte:

Disposem de tota mena de Lents de Contacte de diferents laboratoris per tota mena de necessitats visuals dels usuaris, com per exemple progressives, amb astigmatisme, cosmètiques de colors, de fantasia, per nens i adolecents, etc. Pregunta'ns per la teva solució !!!

LENTS DE CONTACTE PROFESSIONALS

 

Avui en dia hi ha moltes novetats en lents de contacte, una d'elles és la nova codificació professional. Uns materials que aporten a cornea un pas d'oxigen elevat i una hidratació superior. Son lents de reeplaç mensual i diari. Dissenyades per a la teva vida digital !!!

 

 

 

 

 

LENTS MULTIFOCALS AMB ASTIGMATISME

 

Ja tenim Lents de Contacte amb Astigmatisme per Presbites amb hidrogel de silicona fabricades a mida i amb control de parametres fins a un 99% de les graduacions.

Ideals per la pràctica esportiva o el dia a dia, alternança perfecte de les ulleres progressives.

.

 

MY SIGHT   STOP MIOPIA !!!

CONTROL DE MIOPIA PER NENS i ADOLESCENTS

 

Les últimes novetats en materials en lents de contacte passa per una reescritura del Hidrogel de silicona per ús diari  PER CONTROL DE MIOPIA. Més higiènica, més hidratació i més facilitat de manipulació. Són les MY SIGHT, pensades per aturar la miopia a nens i adolescents en edat escolar. CONSULTA'NS !!!