Info Lents de Contacte:

Disposem de tota mena de Lents de Contacte de diferents laboratoris per tota mena de necessitats visuals dels usuaris, com per exemple progressives, amb astigmatisme, cosmètiques de colors, de fantasia, per nens i adolecents, etc. Pregunta'ns per la teva solució !!!

LENTS DE CONTACTE PROFESSIONALS

 

Avui en dia hi ha moltes novetats en lents de contacte, una d'elles és la nova codificació professional. Uns materials que aporten a cornea un pas d'oxigen elevat i una hidratació superior. Son lents de reeplaç mensual i diari. Dissenyades per a la teva vida digital !!!

 

 

 

 

 

MY VISION

 

Ja tenim Lents de Contacte per nens i adolecents. Son d'us diari sense manteniment.Ideals per la pràctica esportiva o el dia a dia dels escolars.No hi ha una edat preestablerta per començar a portar LC's , normalment quan un nen pot fer-se els cordons de les sabates també podra posar i treure ell mateix les lents de contacte. Te web propia i molt ilustrativa per els nens. Son les MY VISIONS.

 www.LentillasJunior.es

MY DAY

 

Les ultimes novetats en materials en lents de contacte passa per una reescritura del Hidrogel de silicona per ús diari amb protecció UV. Més higiènica, més hidratació i més facilitat de manipulació. Són les MY DAY.